REUTERS/Borut Zivulovic
REUTERS/Borut Zivulovic

Kotarskom potvrđen potres mozga, ali trebao bi se oporaviti do Danske

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.09.22. | 09:17

Kako je objavio klub, igrač se osjeća dobro, ostao je preko noći u bolnici i danas bi trebao proći nove preglede

Vratar hrvatske mlade reprezentacije i igrač grčkog PAOK-a Dominik Kotarski iznesen je jučer na nosilima nakon što je dobio udarac u glavu u završnici utakmice grčkog prvenstva, ali kako su prvi testovi pokazali, s 22-godišnjakom će sve biti u redu.

Mladi vratar, kojeg je izbornik Igor Bišćan uvrstio u reprezentaciju za predstojeće dodatne kvalifikacije s Danskom, dobio je u 10. minuti sudačke nadoknade utakmice protiv Lamije udarac nogom u glavu, nakon čega je ostao ležati na terenu i iznesen je na nosilima.

Napadač Lamije Richmond Boakie udario je nehotice koljenom hrvatskog vratara u glavu nakon čega je privremeno izgubio svijest i pretrpio potres mozga.

Prvi testovi su obavljeni na terenu i odmah je prevezen u bolnicu. Tamo su napravljeni dodatni pregledi, za glavu i vrat, i svi nalazi su bili uredni.

Kako je objavio klub, igrač se osjeća dobro, ostao je preko noći u bolnici i danas bi trebao proći nove preglede.

Kotarski se nalazi na popisu izbornika hrvatske nogometne U21 reprezentacije Igora Bišćana za predstojeće dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine protiv Danske.

Prvu utakmicu s Dancima Hrvatska igra u Puli 23. rujna, a uzvrat je 27. rujna u Vejleu. Obje utakmice počinju u 18 sati. (rv)



Tagovi

Dominik KotarskiPAOKHrvatska U21

Ostale Vijesti