Kosovar je prerastao Werder, traže ga velikani, a klub ga ne pušta za manje od 38 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.04.20. | 12:08

Premierligaši djeluju kao najozbiljnija mušterija...

„Prije pojave koronavirusa bili smo u kontaktu s nekoliko klubova, a neki su čak i iz Bundeslige“, rekao je Altin Lala, agent najskupljeg igrača reprezentacije Kosova u razgovoru za Sport1.

Već se nekoliko mjeseci piše o tome kako će brzonogi krilni napadač napustiti njemačkog prvoligaša. Ugovor s Werderom traje mu do ljeta 2022. godine, a klub je u to „instalirao“ i otkupnu klauzulu prema kojoj mladi Kosovar ne može napustiti klub bez da prethodno netko za njega ne uplati 38 milijuna eura.

Prema informacijama nekih njemačkih medija, točnije Der Spiegela, Werder želi prodati svojeg krilnog, a on je navodno spreman na korak dalje u svojoj karijeri.

Isti medij navodi kako se odmah pojavila Borussija, a oni bi mladog Kosovara voljeli vidjeti u svojim redovima neovisno o tome hoće li prodati Jadona Sancha ili ne.

Čelnicima BVB-a najviše se svidjela raznolikost koju nosi igra ovog brzonogog 23-godišnjaka. Može igrati u raznim sustavima, može igrati na raznim mjestima, a može i modificirati svoju igru tako da se ona slaže s trenerovom ideologijom.

Osim BVB-a, interes su za njegovim uslugama pokazali i neki klubovi iz Premier lige poput Wolvesa, West Hama i Aston Ville, a jedno se vrijeme pričalo da je Rašica čak meta Liverpoola.

Werderov plan je prodati Rašicu za 38 milijuna eura, ali upitno je hoće li se on ostvariti. Pojava koronavirusa uzrokovat će znatno manje transfere, a upravo bi se oni najviše mogli dogoditi u Bundesligi koja je jako pogođena cijelom ovom situacijom.

„Siguran sam da će biti nekih kretnji na tržištu, a nadam se da će se ono ubrzo stabilizirati i da ćemo svi u konačnici biti zadovoljni“, zaključio je Altin Lala.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiMilot Rašica

Ostale Vijesti