Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Korona ušla u maksimirsku svlačionicu: Otkazana utakmica u 2.HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.11.21. | 08:38

Zasad nije poznato kad će se odigrati utakmica, a ovo je druga utakmica ovog kola koja je odgođena zbog istog razloga.

Nogometaši druge momčadi Dinama danas neće odigrati drugoligašku utakmicu protiv Orijenta 1919 na Krimeji. Utakmica je odgođena do daljnjeg, a razlog je pojava koronavirusa u svlačionici druge momčadi Dinama.

Druga momčad Dinama, kojoj je ovo posljednja sezona u 2.HNL neovisno o tome na kojem mjestu zaključe sezonu, nije u najboljoj formi te su nakon 11 odigranih kola pretposljednja momčad lige. Orijent 1919 je skupio šest bodova više od zagrebačke momčadi, imaju ih 17, a to im je bilo dovoljno za šesto mjesto.

Podsjetimo, u 1/16 finala Hrvatskog kupa je na Krimeji gostovalo Dinamo, a ta utakmica završila je pobjedom branitelja naslova rezultatom 1:4. Istim rezultatom slavio je Orijent 1919 u posljednjem kolu na gostovanju kod BSK Bijelog Brda pa tako oni sigurno neće biti pretjerano oduševljenj odgodom, dok Dinamo II u posljednjih pet utakmica ima omjer od 1 pobjede, 1 remija i 3 poraza.

Ovog vikenda trebala se igrati utakmica između Cibalije i BSK Bijelog Brda, ali je i ona otkazana zbog pojave koronavirusa u redovima domaćeg sastava.



Tagovi

2. HNLDinamo IINK Orijent 1919

Ostale Vijesti