Paulo Dybala, Paolo Maldini i njegov sin imaju koronavirus

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.03.20. | 19:18

Treći potvrđeni igrač Stare dame zaražen koronavirusom.

Nakon Danielea Ruganija, a potom i Blaisea Mautidija, Juventus je dobio trećeg zaraženog igrača koronavirusom.

Paulo Dybala se oglasio preko društvenih mreža te je objavio da su se njegova djevojka i on testirali na pošast koja hara svijetom, a rezultati su došli pozitivni na test. Unatoč tome što je dobio koronavirus, argentinska zvijezda kaže da je u odličnom stanju i on i njegova partnerica te je s njima sve u redu.

Pitanje je što će biti ukoliko se slučajno naknadno utvrdi da su pozitivni Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Miralem Pjanić ili Rodrigo Bentancur. Svi oni su ranije od predviđenog napustili samoizolaciju, ali uz dopuštenje kluba.

Nešto kasnije u subotu poslijepodne stiglo je priopćenje Milana u kojemu su otkrili da je i njihov sportski direktor Paolo Maldini pozitivan na test koronavirusa, kao i njegov sin i član prve momčadi Daniel.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Paulo Dybala

Ostale Vijesti