Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Kopić nakon treće pobjede: Prijelazni rok je tek počeo, sve je moguće

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.01.22. | 16:18

Nakon pobjede nad Domžalama izjave su dali strijelci Deni Jurić i Marko Tolić te, dakako, trener Željko KOpić.

Dinamo je slavio i u trećoj utakmici na pripremama u Rovinju. Nakon Olimpije i Kopera Plavi su svladali još jednog slovenskog prvoligaša, Domžale. Sva tri pogotka pala su u nastavku utakmice, a posebno lijep bio je drugi koji je nakon sjajne minijature zabio Marko Tolić.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme. Dominirali smo, držali posjed. Obrana je odigrala jako dobro, a to je pomoglo nama napadačima da se razmašemo. Zasluženo smo pobijedili. Gol? Lopta je stigla do mene, volim takve situacije. Iza nas su jako dobre pripreme, odradili smo puno teških treninga i kilometara. Bit ćemo spremni za nastavak sezone".

Najbolji strijelac Dinama na pripremama bio je Deni Jurić koji je danas zabio dva pogotka.

"Drago mi je zbog golova, oni su bitni za samopouzdanje. Dobro smo odradili pripreme, fizički smo spremni za nastavak prvenstva. Moramo se još taktički uvježbati da bi to bilo super. Ostajemo u Rovinju još nekoliko dana", rekao je australski napadač.

Za kraj, izjavu je dao Željko Kopić.

"Unatoč tri gola primjetan je mentalni i fizički umor. Iza nas je velika količina treninga. Zadovoljan sam igrom iako je, naravno, bilo i nekih loših stvari. U Rovinju ostajemo do subote, kada se vraćamo za Zagreb. Bitno je da nije bilo ozljeda. U nedjelju igramo protiv Sturma. Cilj mi je svim igračima dati adekvatnu minutažu da na kraju priprema mogu podvući crtu. Prijelazni rok? Tek je počeo. Uvijek se može dogoditi ulazni ili izlazni transfer iako niti jedan stožerni igrač kluba nije na prodaju. Vidjet ćemo što će na kraju biti", rekao je Kopić.




Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoPrva HNLDomžaleŽeljko KopićMarko TolićDeni Jurić

Ostale Vijesti