REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Klopp izgubio vjenčani prsten, spasio ga snimatelj, Salah najavio: "Želim osvojiti Afrički kup nacija"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.01.24. | 08:52

Salah nakratko napušta Redse kako bi odradio Afrički kup nacija, ali ne strahuje za rezultate u Engleskoj

Nogometaši Liverpoola pobijedili su na svom Anfieldu Newcastle s 4-2 u pretposljednjem susretu 20. kola engleske lige, ujedeno i prvoj u 2024. godini, čime su Redsi ostali vodeći na tablici. Jürgen Klopp je nakon utakmice pohvalio je utjecaj i fokus Mohameda Salaha kojemu je Martin Dubravka prvo obranio jedanaesterac, no kasnije je Faraon zabio svoj 150. i 151. prvenstveni gol za Liverpool.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Nitko ne bi trebao biti stvarno iznenađen što Mo može promijeniti igru ​​ili poboljšati igru, jer je to učinio stotine puta. Što više golova imate, to ste više navikli propuštati šanse i shvaćate što morate učiniti da nastavite i napredujete, a to je ono što je Mo učinio. Situacija na utakmici, da se utakmica odvede u pravom smjeru, bila je kada je Darwin Núñez ubacio loptu Mou. Rekao bih da bi svi na stadionu pokušali zabiti taj gol, tako da je bilo nevjerojatno. Bila je to super utakmica od početka do kraja.”

Kloppu je ispao vjenčani prsten tijekom slavlja nakon utakmice i bio je zahvalan televizijskom snimatelju što ga je pronašao.

“Jednom sam ga izgubio i trebao mi je profesionalni ronilac jer sam ga izgubio u moru”, priznao je.

“S vremena na vrijeme dogodi se da izgubim jedan ili dva kilograma. Bio sam previše živahan i izgubio sam ga i doživio sam veliki šok. Snimatelj me nekoliko puta živcirao ove sezone, ali sada ima puno slobodnih kadrova jer je to bilo jako važno.”

Salah nakratko napušta Redse kako bi odradio Afrički kup nacija.

"Želim pobijediti na ovom natjecanju, volio bih ga osvojiti", rekao je i dodao:

“Ali, bez mene, siguran sam da će igrači pobjeđivati ​​utakmice. Imamo fantastične igrače, stvarno kvalitetne, samo se trebaju osloboditi pritiska i igrati svoj nogomet. Imamo igrače koji mogu igrati na mojoj poziciji, mogu raditi ono što ja radim.”



Tagovi

Jurgen KloppLiverpoolPremier liga

Ostale Vijesti