Ključni čovjek za dolazak Lautara u Barcelonu nalazi se u – Manchester Cityu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 10:04

Super-agent Jorge Mendes orkestrira najveći transfer ovog ljeta.

Daleko je od dogovorenog, ali posao dovođenja Lautara Martineza u Barcelonu iz Intera svakim je tjednom koračić bliže ostvarenju. Milanski velikan je pristao na opciju prema kojoj će dobiti 70 milijuna i dva igrača Blaugrane, ali su odbili da taj dvojac bude Nelson Semedo i Arturo Vidal.

Iz tog razloga uprava katalonskog kluba radi punom parom kako bi pokušala zadovoljiti apetite talijanskog giganta. Kako prenosi Corriere dello Sport, čini se da su pronašli novi dio slagalice kojim će dodatno približiti potpis argentinskog golgetera.

Prema njihovim napisima, u ovom trenutku „za njih“ radi super-agent Jorge Mendes koji orkestrira zamjenu Nelsona Semeda i Joaa Cancela iz Manchester Citya. Trener 'Građana', Pep Guardiola, nije zadovoljan prikazanim igrama portugalskog beka i spreman je na razmjenu s Barcom, a španjolski prvak planira Cancela odmah po dolasku proslijediti na San Siro kao dio dogovora za Lautara Martineza.

Semedo je već 'bivši' i njegov odlazak s Camp Noua je praktički siguran, a opcija zamjene s Cancelom sada se čini kao najizglednija.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lautaro MartinezNelson SemedoJoao Cancelo

Ostale Vijesti