Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Kiša zaobišla Maksimir na oproštaju od reprezentacije!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.11.23. | 20:51

Rijeke navijača slijevale su se na stadion Maksimir koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta

Vrijeme se smilovalo pa na oproštaju Hrvatske od kvalifikacija, sasvim izvjesno i od ovakvog Maksimira, kiša je zaobišla Zagreb! Rijeke navijača slijevale su se put stadiona na kojem su organizatori pripremili zanimljiv program. Djeca su napunila već dio južne tribine te time anulirali kaznu UEFA-e, Zapad je bio pun kao i većina Sjevera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pune su bile i lože! Politička elita, potom nogometna, bivši igrači i agenti. Svi su oni zauzeli svoja mjesta u ložama na vrhu zapadne tribine. Ona predsjednička bila je rezervirana za Dinamo koji je došao ispratiti Hrvatsku u najjačem sastavu.

Na utakmicu je stigao predsjednik Zoran Milanović, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ministar Oleg Butković. Vidjeli smo Stjepana Tomasa, Ognjena Vukojevića, Nikicu Jelavića… Na utakmicu je navratio i Tomislav Stipić koji je bio i prije par dana u Latviji. Meštar od protokola bio je Suki, dok je uz teren tribine animirao Frane Ridjan! I oba su u svom poslu bili besprijekorni, kao i uvijek!

Mate Bulić i Tiho Orlić zabavljali su navijače u Fan zoni koja je bila smještena u podnožju zapadne tribine, a za one koji nisu mogli osigurati si ulaznicu za utakmicu bilo je organizirano gledanje na velikom ekranu!

Kako se vrijeme početka bližilo, tako je i gužva sve više rasla. Pomogli su tome i organizatori koji su na tribinu Zapad puštali navijače s ulaznicama na mobitelu, dok su redari na Sjeveru tražili print ulaznica. Kaos je nastao na “ticket pointu” gdje su navijači pohrlili na printanje ulaznica… Bilo je nervoze i psovki, ali to je ionako dio nefunkcionalnog stadiona poput Maksimira.

Uoči samog početka na travnjak je izašao dvojac srebrnih iz Rusije, Josip Pivarić i Milan Badelj koji su primili plakete HNS-a te se pozdravili s bivšim suigračima. Pivarić je u igračkoj mirovini, dok Badelj još uvijek brani boje talijanske Genoe!

A onda je lopta krenula s centra…



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaKvalifikacije za EuroKvalifikacije za Euro 2024Stadion Maksimir

Ostale Vijesti