Kinezi nemoralnom ponudom otimaju Solskajeru jedinog zdravog središnjeg napdača u momčadi

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.03.20. | 13:04

Lova do krova.

Ighalo iza sebe ima poprilično uspješnu igračku karijeru, a njezin vrhunac dosegao je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka ove godine kada je kao posuđeni igrač prethodno nevedenog Shanghaija stigao na posudbu u redove Manchester Uniteda.

Nakon početnog „traženja“, Ighalo je prije stanke skupio četiri pogotka u osam nastupa što je zadovoljilo čelnike Crvenih vragova koji su čak planirali otkupiti njegov ugovor, ali nakon koronavirusa koji je poharao cijeli svijet, upitno je što će od svega na kraju biti.

Ighalo, kao što smo već napisali, ima poprilično debeli CV. Igrao je u Norveškoj, Italiji, Španjolskoj i Engleskoj, a u siječnju 2017. godine odlazi iz Watforda put daleke Kine gdje u transferu vrijednom 23,3 milijuna eura postaje novi igrač Changchun Yataija.

Kinezi su poznati po svojim nelogičnim sportsko – financijskim odlukama pa ga je tako njegov prvi kineski poslodavac nakon godinu dana prodao u redove Shanghaija za 5,85 milijuna eura.

Ove zime United je pod svaku cijenu trebao novog napadača. Rahford se ozlijedio, Martial (koji je ipak više krilni napadač) igra po prinicipu toplo – hladno, a mladi Greenwood je još uvijek, kako mu i samo prezime govori, zelen da bi bio član udarnih 11 tako velikog kluba. Panična kupnja, kako to vole nazvati britanski mediji, dogodila se svega nekoliko sati prije službenog kraja prijelaznog roka, a nakon raznih odbijenica izbor je pao na Ighala koji je, kao prvo već imao iskustvo igranj u PL te mu neće biti potrebno puno vremena da se aklimatizira na otočki nogomet, a k tome je još stigao na posudbu s mogučnošću otkupa pa tako United u cijeloj priči i nije tako loše prošao.

Valja istaknuti kako je Ighalo standardni član reprezentacije Nigerije, a bio je i devetka svoje repke na SP-u u Rusiji kada su Vatreni u grupnoj fazi slavili protiv Orlova rezultatom 2:0.

Za kraj dodajemo kako njegova posudba u redovima Uniteda ističe ovog lipnja, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 6,5 milijuna eura.

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Shanghai ShenhuaOdion Ighalo

Ostale Vijesti