Kelava se vraća s posudbe: Izigrali su me

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.09.14. | 18:36

Hrvatski vratar Ivan Kelava vraća se u Udinese iz redova talijanskog drugoligaša Carpija.

Nezadovoljni Kelava u subotu nije bio u početnoj postavi, a kada je prije dva tjedna dolazio u redove Carpija na posudbu, obećano mu je da će biti među prvih 11. No, kako se u klubu nisu držali dogovora, hrvatski vratar odlučio je reći zbogom.

"Potpuno su me izigrali. Prilikom dolaska, dogovorili smo jedne uvjete, a na kraju je sve ispalo drugačije. Sportski direktor me je molio da dođem i obećao da ću braniti, što mi se svidjelo i zato sam došao. U prvoj utakmici nisam branio, a jučer me trener želio staviti na klupu. Odbio sam to i sada se vraćam u Udine", rekao je Kelava za Goal.com.

Čvrsto stoji iza odluke da ne želi biti među pričuvama. Bivši golman Dinama kaže kako ne želi sjediti na klupi u drugoj talijanskoj ligi, nakon što je branio u Ligi prvaka te ističe da vrijedi puno više.

"Pokušali su me na razne načine nagovoriti da ipak sjednem na klupu, igrali i na nekakve sentimentalne odnose, no nije bilo šanse. Ne želim nakon branjenja u Ligi prvaka sjediti na klupi u Serie B. Jednostavno, vrijedim mnogo više. Ako ovdje nemam zagarantiranu minutažu onda nemam što tražiti u tom klubu“, rezimirao je 26-godišnji Kelava i zaključio:

„Bolje mi je trenirati u Udinama gdje imam i mnogo bolje uvjete za razvoj“.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ivan KelavaUdineseSerie ASerie BCarpi

Ostale Vijesti