Hajduk Split
Hajduk Split

Karoglan: “Izdominirali smo u sredini terena, Rijeka ima svoje problem kao i ostali”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.10.22. | 18:00

Očekivnao, trener gostiju bio je zadovoljan. Više rezultatom nego igrom, ali pobjedi se ne gleda u zube...

Trener Hajduka Mislav Karoglan s osmjehom je stigoa na konferenciju za medije. Imao je i razloga, jer Hajduk nije stvorio nijednu stopostotnu priliku, ali je svejedno slavio. Njegova je momčad bila bolja baš za taj jedan pogodak, a s ovom pobjedom su se opet vratili na drugo mjesto HNL-a.

Kratko je ponudio svoje viđenje Jadranskog derbija.

“Očekivano jedna jako teška utakmica. Očekivao sam jednu motiviranu Rijeku, bolju nego na Poljudu. Ne volim analizirati odmah nakon utakmice, ali mislim da smo izdominirali u sredini terena. Imali smo jedno razdoblje jako dobre igre. Na kraju smo se povukli, imali smo niz ozljeda. Nešto slično se događa i Rijeci, imamo puno tih ozljeda, ali na kraju smo se skupili i ne mogu ništa drugo nego čestitati svojim momcima.”

Kako ste vidjeli Rijeku?

“Imali su dobar ulazak u utakmicu te su bili dobri posljednjih 15-ak minuta. Analizirali smo Rijeku, sve utakmice koju su odradili pod Cosmijem i moram reći da se određeni pomak na bolje vidi, ali ja sam u svakom slučaju fokusiran na svoje i svoju momčad, a Rijeka ima svoje problem kao i ostali.”

Utakmica je malo podsjećala na onu u Šibeniku, tamo ste bili kažnjeni, ovdje ipak ne…

“Što se tiče ozljeda, mi smo danas na klupi imali jednog mladog ofenzivca, nijednog igrača koji ‘prema gore’ može držati pressing. I onda dolazi do tog psihološkog momenta, Rijeka više nema što za izgubiti, krene u napad s velikim brojem igrača i uvuče se nemir. To su normalni procesi, Hajduk još nije na nivou da dominira 90 minuta, ali jedan dobar dio središnje utakmice odigrali smo s puno smisla.”


HNL, 11. kolo

Petak, 30. rujna

Varaždin – Istra 1961 1:1

Subota, 1. listopada

Osijek – Lokomotiva 4:1

Dinamo – Slaven Belupo 4:1

Nedjelja, 2. listopada

Rijeka – Hajduk 0:1

Šibenik – Gorica 17.30


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Mislav KaroglanHajdukHNK RijekaJadranski derbi

Ostale Vijesti