IPA / Pixsell
IPA / Pixsell

Karlo Lulić napušta Frosinone, ali ipak ostaje u Italiji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.01.24. | 15:57

S novim klubom potpisat će trogodišnji ugovor.

Hrvatski veznjak Karlo Lulić uskoro će postati novi igrač Barija! Bivši igrač Osijeka, Rudeša i Slaven Belupa je u Frosinone preselio prije dvije i pol godine nakon jako dobre sezone u redovima Farmaceuta, dok je ove sezone pao u drugi plan kod trenera Eusebija Di Francesca zbog čega ni najmanje ne iznenađuje da se odlučio na promjenu sredine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bari je trenutno 11. momčad Serie B, a Lulić se vraća u ligu u kojoj dosad skupio 46 nastupa, dva pogotka i šest asistencija. Priliku za debi u dresu kluba čije su boje nekoć branili poznati hrvatski nogometaši poput Roberta Jarnija i Zvonimira Bobana imat će 13. siječnja kad ne kultnom stadionu San Nicola gostuje Ternana.

Lulić je ove sezone upisao samo jedan nastup za Frosinone u Serie A, s tim da je jedan dio sezone propustio zbog ozljede prednjih križnih ligamenata.

Službenu potvrdu Lulićevog prelaska na posudbu u Bari očekujemo u narednih 48 sati, a s novim klubom trebao bi potpisati trogodišnji ugovor. Osim Barija, za njegovim uslugama bio je zainteresiran i Südtirol. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Karlo LulićFrosinoneBariSerie ASerie BZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti