Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Kakvo otvaranje! Mladi dinamovci deklasirali prošlogodišnjeg osvajača 'Ramljaka'

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.08.23. | 20:21

Plave već sutra čeka nova utakmica i to protiv Monaca u 18.15, a potom u subotu slijedi sraz s Crvenim vragovima

Da će jubilarno 20. izdanje tradicionalnog juniorskog turnira 'Mladen Ramljak' pružiti sjajne partije mladih nogometaša bilo je jasno čim su nabrojani sudionici i nakon što su nogometne legende stigle u Zagrebpopratiti što rade mlade nade. Dinamovi mladići imaju novog trenera, a suradnja ime je krenula odlično. Naime, Plavi su zube pokazali već na otvaranju Udineseu, prošlogodišnjem pobjedniku. Njih su izabranici Ivice Banovića, novog trenera Dinamovih juniora, deklasirali 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Već u 14. minuti zabio je Zlatan Koščević, nakon još 12 minuta igre na 2-0 povećao Vito Čaić da bi u 47. Branko Pavić na semafor postavio konačnih 3-0 nakon čega su Modri zasjeli na prvo mjesto skupine u kojoj se još nalaze Manchester United i Monaco, naravno, uz Talijane.

U ostalim danas odigranim susretima Manchester United je svladao Monaco 3-2, u skupini B je Club Brugge kiksao pred Feyenoordom 4-1, a Flamengo je bio bolji od Rapida 3-1.

Plave već sutra čeka nova utakmica i to protiv Monaca u 18.15, a potom u subotu slijedi sraz s Crvenim vragovima od 17.15!

Sve detalje o turniru možete pratiti na novoj aplikaciji Dinamo plus, a više detalja o njoj možete pročitati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Turnir Mladen RamljakDinamo juniori

Ostale Vijesti