Kakva ikona! Bivša devetka Hajduka drugi put u nizu napustila klub bez odigrane jedne minute

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.03.20. | 08:52

Dođe, uzme nekoliko plaća, ozlijedi se i onda ode svojim putem...

Njegova avantuara u peruanskom prvoligašu i nije nešto pretjerano dugo potrajala, a kao glavni razlog raskida navode se dvije stvari – koronavirus i ozljeda koljena.

Koronavirus nešto je što ne trebamo previše objašnjavati te je sada apsolutno svima jasno kakav je njezin utjecaj na svijet nogometa. S druge strane, kako je moguće da se Bulos ponovno ozlijedio i to tako jako da mora na dugogodišnju pauzu?

Vrlo vjerojatno je riječ o istoj onoj ozljedi koja ga je mučila dok je nosio dres Hajduka, a ona se sada dodatno zakomplicirala pa bi tako Bulos trebao ići put Miamija na operaciju desnog koljena nakon koje bi minimalna pauza bila između šest i osam mjeseci. Nadalje, upitno je hoće li se ta operacija dogoditi u nekom skorijem periodu, a glavni problem je već spomenuti koronavirus.

Podsjećamo, Bulos je u Hajduk stigao u ljeto 2019., a pod ugovorom Bilih bio je sve do sredine veljače ove godine. Kako je postalo poprilično jasno kako se neće uspjeti nametnuti kod trenera Tudora za početnih 11, dogovoren je raskid ugovora.

Svega dva dana nakon raskida s Bilima, Bulos je potpisao za Sports Boyse, ali ta avantura ipak nije potrajala koliko je on htio.

Dodajemo za kraj kako ovaj 26-godišnjak iza sebe ima dva nastupa za reprezentaciju Perua, a njegova tržišna vrijednost već neko vrijeme kontinuirano pada te onda danas iznosi skromnih 150 tisuća eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: screnshoot)


Tagovi

Ivan BulostransferiLjetni prijelazni rokSports Boys

Ostale Vijesti