Valentina Giannettoni/IPA Sport
Valentina Giannettoni/IPA Sport

Kako će završiti priča oko pojačanja Modrih? Fiorentina želi Brekala prodati, Dinamo bi ga htio na posudbu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.12.23. | 17:30

Brekalo, nije tajna, želi doći u Maksimir, jer mu je cilj nastup na Euru. No, dva kluba još uvijek imaju različite poglede na rasplet ove priče

Kao što je Germanijak prvi objavio, Dinamo želi Josipa Brekala kao pojačanje u zimskom prijelaznom roku. Brekalo ili Arber Hoxha, netko od njih dvojica trebao bi popuniti mjesto na lijevom krilu, u ovom trenutku čini se da je u prvom planu ipak Brekalo, no to ne znači da je posao blizu gotovoga.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Dinamo i Fiorentina, čini se, i dalje ima drugačije poglede na rasplet ove priče, odnosno na način kako bi se transfer trebao dogovoriti. Talijanski klub je odlučan u namjeri da na zimu dovede novog krilnog igrača, prvi je 'pick', pišu talijanski mediji, Nijemac Jan-Nicklas Beste iz Heidenheima, koji je u ovoj polusezoni zabio pet golova uz osam asistencija. Fiorentina bi, navodno, bila spremna platiti do 15 milijuna eura za Bestea, ali u tom slučaju mora prodati Brekala. I u Firenci trenutno razmišljaju u tom smjeru, Brekalo ima otvorena vrata za odlazak, ali njegov bi ga klub htio unovčiti, napraviti konkretan transfer. No, Dinamu se takav plan ne sviđa, Modri bi htjeli Brekala dovesti na posudbu, jer u Maksimiru novac za Brekalov transfer nemaju. Također, u Dinamu bi željeli da Fiorentina nastavi dijelom plaćati Brekala, barem do ljeta, tako da bi onda taj posao maksimirski klub stajao, ne više od 500 tisuća eura. Možda bi se na ljeto onda moglo razgovarati o otkupu Brekala od Fiorentine. Dinamo bi time dobio pojačanje u lovu na Hajduk, Brekalo pola sezone da se pokuša nametnuti Zlatku Daliću za Euro.

Međutim, Fiorentina trenutno razmišlja drugačije od Dinama, unatoč Brekalovoj želji za povratkom u Maksimir, zasad klubovi još nisu blizu idealnog dogovora. No, razgovara se, pregovara se, a kad je tako, onda bi se nešto moglo izroditi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip BrekaloGNK DinamoSergej JakirovićFiorentina

Ostale Vijesti