Juventus, Milan i Inter ciljaju istu metu, Udinese traži 40 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.08.20. | 17:02

Klub za Friulija je spreman za prodaju, ali i na kvalitetnu zaradu.

Veznjak Udinesea Rodrigo de Paul već se neko vrijeme povezuje s nekoliko klubova iz samog vrha lige, a sad su se iz kluba izjasnili kako su spremni za prodaju, ali po adekvatnoj cijeni.

De Paul se ranije dovodio u vezu sa Interom, Milanom i Napolijem, a od jučer se u utrku ubacio i aktualni prvak Juventus. Talijanski Tuttosport piše kako je Udinese postavio cijenu 40 milijuna eura, što zasigurno nije mali iznos za igrača kojeg su prije četiri godine platili Valenciji svega tri milijuna eura. No, s obzirom na potražnju na Friuliju žele kvalitetno zaraditi na 26-godišnjem plemenitom veznjaku.

Rodrigo de Paul ove je sezone u svim natjecanjima upisao 35 nastupa, zabio sedam golova te upisao isto toliko asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Massimo Pinza/Reuters)

 


Tagovi

Rodrigo De Paul

Ostale Vijesti