REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Jurić otkinuo bod Interu pa rigao vatru na suce: „Nisu nam svirali čisti penal, ni sami to ne mogu objasniti“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.03.22. | 10:41

Iako bi svi očekivali da će hrvatski strateg biti zadovoljan remijem protiv Intera, to baš i nije bio slučaj...

Sekunde su dijelile Jurićev Torino od velike pobjede protiv Intera. Domaćina je Bremer doveo u vodstvo već u 12. minuti, izgledalo je kako prednost neće ispustiti usprkos silnim napadima gostiju u nastavku igre, a kad su već navijači krenuli u svojim glavama računati gdje će Torino biti s nova tri boda, niotkud se pojavio Alexis Sanchez koji je na asistenciju Edina Džeke zabio za poravnanje u trećoj minuti dodanog vremena.

Čileanac nije previše slavio pogodak, pojurio je po loptu u mrežu kako bi ju odnio na centar i kako bi njegova momčad probala doći do potpunog preokreta, ali za to je ostalo premalo vremena. Na kraju – po bod svakome, a iako je to bio sudar 11. i 3. momčadi Serie A, Jurić je taj koji je bio nezadovoljan krajnjim ishodom.

„Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro. Zabili smo gol, stvorili dosta prilika... U drugom smo malo patili, a na kraju nam se dogodilo nešto što nam se prečesto događa ove sezone", rekao je Jurić koji je 'rigao vatru' zbog suđenja.

"Potpuno neobjašnjivo. Bio je čisti penal i nije mi jasno zašto nije sviran, ni suci to nikada neće moći objasniti. Da smo u tom trenutku postigli gol za 2:0 sve bi bilo drugačije", dodao je hrvatski strateg.

Talijanski mediji pitali su Jurića koliko je njegova momčad udaljena od momčadi kao što su Atalanta ili Lazio?

„Nekoliko svjetlosnih godina. Sjajan posao je napravljen ove godine, ali ostaje osjećaj da rasipamo bodove, u previše utakmica smo ispustili bodove u posljednjim trenucima.“

Serie A, 29. kolo

Subota, 12. ožujka

Milan – Empoli 1:0

Salernitana – Sassuolo 2:2

Spezia – Cagliari 2:0

Sampdoria – Juventus 1:3

Nedjelja, 13. ožujka

Fiorentina – Bologna 1:0

Verona – Napoli 1:2

Atalanta – Genoa 0:0

Udinese – Roma 1:1

Torino – Inter 1:1

Ponedjeljak, 14. Ožujka

Lazio – Venezia (20.45)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Ivan JurićTorinoInterSerie A

Ostale Vijesti