REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Jurićev Torino držao Inter na konopcima do sudačke nadoknade (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.03.22. | 22:43

Činilo se da će tri boda ostati kući…

Torino je na domaćem terenu pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića zamalo slavio s 1:0 protiv milanskog Intera koji se golom u sudačkoj nadoknadi izvukao remijem od 1:1. Momčad Simonea Inzaghija ovim remijem dodatno je povećala zaostatak za gradskim rivalima u borbi za naslov prvaka Italije pa se Scudetto čini sve dalje.

U dosadašnjim susretima Ivan Jurić s Interom upisao je samo jednu pobjedu naspram sedam poraza. Nije ni čudo da je baš danas bio motiviran slaviti u ovoj utakmici, a tako i otkinuti Interu vrijedne bodove za ponoviti osvajanje Scudetta. Možda bi netko očekivao da će se Torino braniti većinu susreta i čekati svoju priliku, ali Jurić prizna samo mušku igru, prsa o prsa.

Tako je igrao uvijek protiv jačih na papiru i pokazao im zube. Tako je bilo i danas protiv Intera. Simone Inzaghi danas nije mogao računati na Marcela Brozovića koji je ozlijeđen, a nije mu puno pomogao ni Ivan Perišić koje je na poluvremenu zamijenio Robinom Gosensom.

U prvom dijelu igrači Torina osam puta su šutirali prema Handanoviču, a tri udarca su završila u okvir gola. Inter u istom periodu je šutirao tri od tri, ali nisu uspjeli probiti Berishu koji je imao nekoliko sjajnih intervencija, a najbolja mu je bila kad je skinuo Lautaru Martinezu sjajan udarac glavom.

S druge strane Torino je tih svojih osam udaraca prema golu u prvom dijelu i kapitalizirao nakon kornera. Pala je lopta u kazneni prostor, a u kratkom fliperu stigla do Bremera koji je pospremio iza leđa Handanoviča u 12. minuti za 1:0.  

Pogodak pogledajte OVDJE.

Moglo je biti i više za Torino da je sudac vidio prekršaj Ranocchije nad Belottijem u šesnaestercu. Uključio se i VAR, ali ni oni nisu primijetili prekršaj za najstrožu kaznu.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Za Torino je cijelu utakmicu odigrao Josip Brekalo dok je Marko Pjaca pratio sve s klupe.

I činilo se da bi Torino ovo mogao dobiti i da će tri boda ostati kod kuće. Bilo je prilika na obje strane, a onda su remi izvukli veterani. Sanchez je zabio na asistenciju Džeke i postavio u drugoj minuti sudačke nadoknade konačan rezultat od 1:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Imat će za čime žaliti Jurićeva momčad s obzirom da su bili većinu susreta ravnopravan suparnik, a u nekim trenucima i bolji.

Serie A, 29. kolo

Subota, 12. ožujka

Milan – Empoli 1:0

Salernitana – Sassuolo 2:2

Spezia – Cagliari 2:0

Sampdoria – Juventus 1:3

Nedjelja, 13. ožujka

Fiorentina – Bologna 1:0

Verona – Napoli 1:2

Atalanta – Genoa 0:0

Udinese – Roma 1:1

Torino – Inter 1:1

Ponedjeljak, 14. Ožujka

Lazio – Venezia (20.45)



Tagovi

TorinoIvan JurićInter

Ostale Vijesti