Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Juranović: “Od prve minute krećemo na maksimalnoj razini. Salah? Momčad ne ovisi o jednom igraču..."

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.03.24. | 18:51

Standardni desni bek Vatrenih najavio je ogled protiv Egipta.

Ove subote s početkom u 21 sat Hrvatska i Tunis će u Kairu odigrati polufinalnu utakmicu ACUD Cupa. Drugi polufinalni par na turniru čine Egipat i Novi Zeland, čiji je ogled zakazan za petak u 21 sat. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 26. ožujka u 21 sat na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u Kairu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dan prije ogleda s Tunisom, predstavnicima medija se uz izbornika Zlatka Dalića obratio Josip Juranović, standardni desni bek Vatrenih i Union Berlina.

“Sutrašnja će nam utakmica sve pokazati. Došli smo na team building, ali ne želimo uništiti reputaciju koju smo izgradili, a to je visoko postavljena letvica. Od prve minute ćemo krenuti na maksimalnoj razini i tako do kraja”, rekao je Juranović, nakon čega se osvrnuo na potencijalni sraz s Egiptom.

“Što se tiče Egipta i Mohameda Salaha, on je jedan od najboljih krilnih igrača na svijetu. No ekipa ne ovisi o jednom igraču. Pokušat će i ostali dokazati zašto su ovdje”, kratko je poručio Juranović.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip JuranovićHrvatska nogometna reprezentacijaHNSPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti