REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

Juranović nakon gola iz slobodnjaka: "Volim izvoditi prekide, a želio sam zabiti zbog fantastičnih navijača"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.04.23. | 09:16

Odgovorio na Kramarićev izazov

Zamislite samo kakve će glavobolje imati Zlatko Dalić kada će trebati odrediti tko će biti zadužen za slobodnjake u hrvatskoj reprezentaciji. Samo u Bundesligi ima dvojac koji je pokazao da im nije strano pogoditi iz prekida.

Prvo je u subotu Andrej Kramarić bio zaslužan za novi kiks Bayern nakon što je na Allianz Areni pogodio s preko 20 metara za Hoffenheim, odnijevši svojim suigračima veliki bod.

A onda je jučer Josip Juranović prihvatio njegov izazov. Njegov Union Berlin je na svom terenu dočekao Bochum, a prvi gol na utakmici djelo je hrvatskog reprezentativca.

Juranović je poentirao u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, Union je dobio slobodni udarac na otprilike 22 ili 23 metra od gostujućeg gola. A Juranović je odlučio pucati u vratarev kut i pogodio je u same rašlje gola nemoćnog Manuela Riemanna.

„Ništa, vidio sam da je prekršaj na nekih 20 metara i govorio sam sebi ‘neka se dogodi’ zbog navijača koji su opet bili fantastični. Što mogu reći o utakmici? Prvo poluvrijeme je bilo savršeno, u drugom poluvremenu prvih 10, 15 minuta nismo bili dobri. Taj crveni karton, imali su igrača više… Na kraju utakmice mogu reći da smo zadovoljni s ovim bodom. Volim izvoditi slobodnjake i kornere, želim pomoći momčadi i nastavit ću to činiti.“, rekao je Juranović nakon utakmice kojemu je ovo drugi ovosezonski gol u prvenstvu, mjesec dana nakon što je došao do prvijenca, u remiju s Wolfsburgom (1:1). (pz)



Tagovi

BundesligaUnion BerlinBochumJosip Juranović

Ostale Vijesti