Reuters
Reuters

Juranović na Otok? Klub iz Premiershipa zainteresiran za Vatrenog

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.08.23. | 08:58

U Berlinu je zadovoljan klubom, ali ne i minutažom

Fulham je među nekoliko klubova iz Premier lige koji su pokazali interes za potpis Josipa Juranovića (28) iz Union Berlina, piše Kicker. Hrvat, iako mu je ugodno u Berlinu, navodno nije zadovoljan svojom minutažom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Veteran Christopher Trimmel (36) startao je ispred Juranovića kada je Union u nedjelju poslijepodne pobijedio Mainz s 4-1. Iako je bivši branič Celtica mjesto pronašao samo na klupi, iz Kickera napominju da je odlazak malo vjerojatan jer ulazimo u posljednju fazu prijelaznog roka i jer se u samom klubu osjeća ugodno.

Podsjetimo, od prelaska iz Celtica u siječnju 2022. za nešto više od 8,5 milijuna eura, Juranović je odigrao 19 utakmica u svim natjecanjima za Die Eisernen, zabio je četiri gola i tri puta asistirao u sezoni koja je za Union bila jako uspješna. Naime, Berlinčani su po prvi puta u povijesti izborili nastup u Ligi prvaka, što u gustom rasporedu doista iziskuje širinu klupe i daje za vjerovati da će hrvatski reprezentativac ipak dobiti zasluženu minutažu unatoč mirnom ulasku u novu sezonu. Koliko Fulham može pomrsiti taj mir u Unionu, ostaje vidjeti, no vrijeme curi, a ponuda koja bi mogla biti zadovoljavajuća za Union je, kažu strani mediji, barem 10 milijuna eura.




Tagovi

Josip JuranovićUnion BerlinFulhamLjetni prijelazni rok 2023Ljetni prijelazni rok

Ostale Vijesti