Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Juranović jučer odigrao posljednju utakmicu za Legiju? Hrvatski reprezentativac na putu prema Otoku...

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.08.21. | 11:09

Hrvatski desni bek mogao bi ostvariti novi inozemni transfer.

Josip Juranović bio je jedan od najboljih igrača Legije u prvoj utakmici trećeg pretkola na Maksimiru, a u uzvratu je malo zakasnio kod Dinamovog gola te ga je dio poljskih medija uvrstio među krivce za poraz.

No, kako javlja ugledni Sky Sports, Juranović je možda odigrao posljednju ili jednu od posljednjih utakmica u dresu Legije iz Varšave. Naime, škotski velikan Celtic odustao je od Antwerpenovog beka Aurelia Buta jer je najstariji belgijski klub tražio preveliku odštetnu cifru, od šest milijuna eura. Stoga, Celtic se okrenuo drugom, jeftinijem, a možda i boljem rješenju.

Josipa Juranovića Transfermarkt procjenjuje na 2.5 milijuna eura, a Sky Sports špekulira da bi Legia pristala na cifru od 3 milijuna, što je duplo manje od iznosa kojeg Antwerp traži za 24-godišnjeg Portugalca.

Legia je ispala iz Lige prvaka, pred njima je dvoboj protiv Slavije Prag za ulazak u Europsku ligu, te im je, u klubu razmišljaju, možda isplativije zaraditi na kvalitetnom hrvatskom beku.

Juranović je hrvatski reprezentativac koji se nada izboriti mjesto u udarnih 11 Vatrenih do početka Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Juranović je prešao u Legiju prošlog ljeta nakon što je četiri i pol sezone bio član Hajduka. U prvoj sezoni u Poljskoj osvojio je odmah nacionalnom prvenstvo, a sada je izborio najmanje grupnu fazu Konferencijske lige.


Tagovi

Josip JuranovićLegiaCeltic

Ostale Vijesti