Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Juniori Dinama protiv Istanbul Başakşehira na početku UEFA Youth League

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.09.23. | 16:43

Poznati su i datumi odigravanja utakmica

Juniori Dinama saznali su protivnika na početku nove sezone Uefinog natjecanja Youth League, u kojem će ove sezone kao aktualni prvaci države igrati u takozvanom "Domestic Champions Path" dijelu natjecanja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Podsjetimo, Plavi su prošle sezone zahvaljujući plasmanu prve momčadi u Ligu prvaka nastupali u grupnoj fazi, odnosno u dijelu natjecanja koji nosi naziv "Champions League Path", koji donosi šest utakmica u skupini prije eventualnog ulaska u nokaut fazu turnira, dok kao prvaci i sudionici ovosezonskog "Domestic Champions Path" dijela turnira igraju manje utakmica - odnosno kroz dva kola spomenutog dijela natjecanja će se boriti za plasman u završnicu u kojoj se mogu susresti s ostalim momčadima - onima koje će proći iz grupne faze.

Protivnik Dinamovih juniora na početku ovosezonskog turnira biti će turski Istanbul Başakşehir, a u slučaju prolaska navedenog protivnika ići će na boljeg iz ogleda Gent - Basel.

Dinamo prvu utakmicu protiv Istanbul Başakşehira igra kod kuće 4. listopada, a uzvrat u Turskoj na rasporedu je 25. listopada. U slučaju prolaska dvoboji s pobjednikom okršaja Gent - Basel igrat će se 8. i 29. studenog, a u tom slučaju prvu utakmicu plavi će igrati u gostima, a uzvrat kod kuće.

U "Domestic Champions Path" dijelu turnira nastupaju 32 momčadi iz država najbolje rangiranih saveza čije seniorske momčadi nisu izborile UEFA Ligu prvaka. S druge strane, 32 momčadi čiji su seniori izborili Ligu prvaka nastupat će u grupnoj fazi UEFA Youth Leaguea, odnosno u dijelu turnira koji nosi naziv "Champions League path".

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo junioriUEFA Youth League

Ostale Vijesti