Jučer Romelu, sutra Jordan: Tri premierligaša u lovu na mlađeg Lukakua!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.02.16. | 10:50

Englezima odšteta od oko 4.000.000 eura neće predstavljati baš nikakav problem...

Prvo Romelu, a sada i Jordan Lukaku. Mlađi brat već dokazanog premierligaškog napadača mogao bi na ljeto preseliti na Otok, gdje vlada veliki interes za njime.

Jordan Lukaku ima 21 godinu i također je ponikao u Anderlechtu. No, dok je Romelu još kao tinejdžer napravio transfer u Chelsea visok 12 milijuna eura, u najtrofejnijem belgijskom klubu Jordana su prekrižili zbog čega bi ubrzo mogli žaliti.

Momak je za razliku od brata defenzivac – najčešće lijevi bek, a po potrebi i centralni branič. Nakon što je slabo dobivao šanse u Anderlechtu, otišao je na na posudbu u Oostende, koji ga je potom i otkupio. Za nepoznat, ali vjerojatno sitan iznos.

Već je treću godinu u tom klubu, a u aktualnoj sezoni Oostende je najugodnije iznenađenje Pro lige. Jasno, Jordan Lukaku je  redovit, s 22 nastupa i dva pogotka. Odlične igra čak su mu donijele premijerni nastup u A reprezentaciji Belgije, a po završetku sezone mogle bi mu osigurati i transfer u Premierligu.

Englezi pišu da se nalazi na radaru Evertona, Tottenhama i Chelseaja. Za očekivati je da bi mu stariji brat mogao savjetovati da zanemari poziv sa Stamford Bridgea, a tko zna, možda ih vidimo skupa na Goodison Parku. Jedno je sigurno, zapreke za Engleze nema, jer Oostende traži njima „siću“ – oko 4.000.000 eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Romelu LukakuChelseaTottenhamEvertonOostendeJordan Lukaku

Ostale Vijesti