„Jovića ni Zidane ne voli, ne bi se uklopio ni kod nas…“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.04.20. | 11:14

Sve su jače glasine o odlasku mladog napadača iz Madrida.

Reprezentativac Srbije je nakon blistave sezone u redovima Eintrachta prešao u Real iz Madrida, no nakon nepune sezone sve su veće glasine o njegovom odlasku za Bernbeua.

Kraljevski klub je za njega „iskrcao“ 60 milijuna eura, no mladi napadač se jednostavno nije snašao te se trenutno vodi kao totalni promašaj kluba. Iako, kad se sjetimo situacije s našim Modrićem koji je također na početku španjolske avanture proglašavan promašajem, a svi smo svjedočili što se kasnije događalo. Jednostavno, nekad je potrebna prilagodba, međutim nekad tu priliku netko ne dobije…

Španjolski mediji špekuliraju da će ga se Real pokušati riješiti ovo ljeto, a kao jedan od klubova koji bi ga htjeli u svojim redovima se navodi Arsenal.

Bivši Topnik Kevin Campbell je mišljenja kako se Jović ne bi uklopio u stil igre koji preferira trener Arteta.

„Može li se uklopiti u Arsenalov stil igre? Mislim da ne. Pratim španjolski nogomet, gledao sam Jovića i ne mislim da bi bio dobar za naš klub. Jednostavno, ni Zidane ga ne voli“, izjavio je Campbell.

Bivši napadač Arsenala smatra da će redove Topnika ovog ljeta napustiti i Aubameyang i Lacazette.

„Arteta će ponovno morati slagati napad i biti pametan. Za njegov sistem su potrebni posebni igrači. Trenutno u momčadi postoji disbalans. Dogodit će se promjene, gotovo sam siguran da klub napuštaju i Aubameyang i Alexander Lacazette“, dodaje.

Osim Arsenala, navodno su za Jovićeve usluge zainteresirani Chelsea, Tottenham i Napoli.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiLuka Jović

Ostale Vijesti