Facebook MNK Solin
Facebook MNK Solin

Još jedna žena u 'muškom svijetu' ruši predrasude: „Poznata je po predanosti i strastvenom vodstvu“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 15:30

MNK Solin pohvalio se svojom novom team managericom

Odigrava se završnica prvenstva 1. HMNL, a dok se četiri kluba bore za finale, drugi klubovi rade na restrukturiranju svojih momčadi na svim razinama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Tako se MNK Solin pohvalio da je produžio suradnju s trenerom prve momčadi, a onda dodao još jednu vijest. U njihovoj će momčadi bitnu ulogu imati i jedna žena - Alma Šarić. Ona će biti na poziciji team managera.

"Nakon što smo jučer objavili vijest o produženju suradnje s trenerom prve momčadi, danas donosimo vijest o pojačanju u organizacijskom dijelu kluba. Na poziciju team managera dolazi nam Alma Šarić. S obzirom da je ovu poziciju obavljala u AFC Universitas - Split od 2019. do 2022. godine dobili smo osobu s velikim iskustvom koje će nam zasigurno koristiti u klubu. Alma je poznata po svojoj predanosti i strastvenom vodstvu. U svom prethodnom klubu, AFCU-u, bila je "kapetanica", organizatorica i motivatorica za sve uzraste. Njezina predanost klubu bila je inspirativna, a doprinos neprocjenjiv. Sigurni smo kako će Alma u naš klub unijeti novu energiju", napisali su na svome Faccebook profilu. (g)




Tagovi

Futsal1. HMNLPrva HMNL

Ostale Vijesti