Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Jeličić: "Moramo biti na razini kao protiv Osijeka, jedan detalj će odlučiti utakmicu"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 16:50

Gorica ide u Koprivnicu nošena samopouzdanjem nakon utakmice s Osijekom

Slaven Belupo i Gorica u petak od 18 sati otvaraju 15. kolo HNL-a. Dvoboj su najavili trener Goričana Dinko Jeličić i igrač Nikola Vujnović.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Situacija je dobra, imamo malih problema s ozljedama, vidjet ćemo sutra još situaciju oko kadra. Pred nama je još jedna zahtjevna utakmica, protivnik koji se s novim trenerom stabilizirao, iako možda u zadnja dva-tri nastupa nije bio rezultatski uspješan. No to je i razlog više da očekujem jako tešku utakmicu protiv ekipe koja je dobro izbalansirana. Igraju kod kuće i mi moramo biti na razini najmanje kao protiv Osijeka ako se želimo nečemu nadati."

Gorica nije slavila u gostima od Pule?

"Želimo potvrditi da smo u stanju i u gostima odigrati kao doma, s tim žarom, energijom i kvalitetom da se nametnemo. Nadam se povratku iz Koprivnice s bodovima."

Odakle dolazi najveća prijetnja u momčadi Slavena?

"Tu je Hoxha, ponajbolji igrač na toj poziciji, Štrkalj je u odličnoj formi, pa Benedikt Mioč, koji kontinuirano drži tu momčad na visokom nivou, da ne idem dalje, imaju niz dobrih igrača. To je ekipa koja ima taj jedan fajterski gard, ali i dovoljno kvalitete da svakom može raditi probleme. Mislim da će to biti 'al pari' utakmica, koju će jedan detalj usmjeriti", kaže Jeličić.

Komentar je imao i njegov igrač.

"O atmosferi ne treba trošiti riječi, svi smo puni elana i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu u petak", najavio je Nikola Vujnović.

(G)



Tagovi

Dinko JeličićSlaven BelupoHNK Gorica

Ostale Vijesti