Reuters
Reuters

Jedvaj zabio za PAO u remiju protiv Vidinog AEK-a, Fatih Terim poludio na Bebeka: "Pitajte ga zašto nije zvao suca..."

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 22:12

Hrvatski dan u Grčkoj okončan je prilično turbulentno, a PAOK je sada preuzeo vodeću poziciju nakon remija u derbiju kola.

U derbiju 18. kola grčkog nogometnog prvenstva AEK i Panathinaikos su odigrali 2-2, a prvi gol za goste zabio je hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Aktualni prvak je poveo u 24. minuti golom Levija Garcije, no Pao je okrenuo rezultat. Na 1-1 je izjednačio Tin Jedvaj u 31. minuti susreta postigavši prvi gol za Panathinaikos otkako je u srpnju prošle godine stigao među Zelene. Vodstvo gostima donio je William Arao u 66. minuti, no Garcija je u šestoj minuti nadoknade iz jedanaesterca izjednačio na 2-2.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za AEK, baš kao i Jedvaj za goste.

Spomenimo kako je Fatih Terim, trener Panathinaikosa, poslije utakmice imao nešto proučiti i Ivanu Bebeku koji po njemu nije odradio dobar posao:

"Pitajte Ivana Bebeka zašto nije zvao glavnog suca da pogleda penal koji nam nije sviran. On je bio u VAR sobi i on je taj koji mora zvati suca. Zaslužili smo pobijediti!", istaknuo je Imperator.

Pobjedu je ostvario i PAOK porazivši sa PAS Gianninu sa 4-0.

Golove su zabili Rahman Baba (29.), Soualiho Meite (49.), Stefanos Tzimas (53.), te Daan Rienstra (66.-ag). Za pobjednički sastav je branio Dominik Kotarski.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

AEKPanathinaikosPAOKDominik KotarskiDomagoj VidaTin Jedvaj

Ostale Vijesti