Screesnhot
Screesnhot

VIDEO Ivan Milićević u debiju u Grčkoj sjajno zabio Olympiacosu, no grčki velikan je u završnici ipak došao do pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 18:24

Neven Đurasek je pak bio precizan u visokoj pobjedi Arisa protiv Panetolikosa (4-0), a to mu je bio drugi pogodak otkako je ljetos stigao u klub u kojem je sportski direktor Robert Palikuča.

Nogometaši Kifisije u 18. kolu grčke Super lige ipak nisu uspjeli napraviti senzaciju, Olympiacos je na kraju slavio rezultatom 3-2 u gostima, a pobjedu im je donio El Arabi pogotkom u 85. minuti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon 39. minuta na semaforu je bilo 0-2, pogotke za goste zabili su Masouras i Navarro, no crveni karton Retsosa u 44. minuti dao je nadu domaćinu da ipak mogu do pozitivnog ishoda. Samo tri minute nakon što je Retsos otišao u svlačionicu, domaćin je smanjio na 1-2, a sjajan pogodak u svojem debiju u novom klubu postigao je Ivan Milićević.

Donedavni igrač Lokomotive fenomenalno je pogodio s 30-ak metara, a taj pogodak bio je veliki vjetar u leđa za domaćina. Kifisija je u 64. došla do izjednačenja kad je s bijele točke precizan bio Ožegović, no gosti su ipak uspjeli doći do pobjede kad je u 85., točno 20 minuta nakon što je ušao u igru, pogodak odluke na dodavanje Gelsona Martinsa postigao El Arabi.

Olympiacos je sada na četvrtom mjestu Superlige s 35 bodova, dok je Kifisija ostala na začelju s 12 bodova.

Pogodak donedavnog lijevog beka Lokomotive pogledajte OVDJE, a sve pogotke s utakmice OVDJE (Sportklub)

U prvoj utakmici na današnjem rasporedu, Aris je u gostima s 4-0 bio bolji od Panetolikosa, a pogodak za 1-0 vodstvo gostiju u 19. minuti postigao je Neven Đurasek. Bivšem igraču Varaždina, Dinama i Šahtara bio je ovo drugi pogodak u dresu Arisa te prvi u Super ligi. Đurasek je u pobjedi svoje momčadi odradio svih 90 minuta, dok je Domagoj Pavičić utakmicu odgledao s klupe.

Spomenimo za kraj kako je Asteras na domaćem terenu minimalno svladao Volos, a pogodak odluke postigao je Miritello u 90+1. minuti. Mladi Vatreni Dino Grozdanić nije igrao za Asteras, dok su kod Volos igrala dva bivša Farmaceuta - Nemanja Glavčić i Luka Račić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan MiličevićNeven ĐurasekGrčkagrčka nogometna liga

Ostale Vijesti