Facebook/Zrinski Jurjevac
Facebook/Zrinski Jurjevac

Jedna HNL legenda zamijenila drugu: Labaku treća sreća na klupi Zrinskog

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.10.22. | 15:26

Podsjetimo, prije koji dan smo izvjestili kako je nakon poraza od Međimurja uprava kluba zahvalila dugogodišnjem treneru Milardoviću na suradnji, a iako je prvotna ideja bila da Komak preuzme trenersku palicu, ipak je okrenuo broj bivšeg kluba pa povukao natrag u Jurjevac veliku HNL legendu

Bijeli dim u Slavoniji! Četiri dana prije gostovanja u Pločama, jurjevački Zrinski proglasio je nasljednika Josipa Cige Milardovića. HNL ikonu na klupi slavonskog niželigaša zamijenit će još jedna HNL ikona - Antun Labak. Popularni Tuna već je vodio ovaj klub ranije i to u dva navrata. Prvo u sezoni 2014./15., da bi nakon epizoda u Đakovo Croatiji i Marsoniji opet stigao na klupu Zrinskog u sezoni 2018./2019.

Do trećeg povratka u Jurjevac, Labak je vodio Vihor iz Jelisavca u kojemu je ranije velik utjecaj imao upravo Ivan Komak, aktualni glavni sponzor Jurjevčana i vlasnik Osječke pivovare.

Podsjetimo, prije koji dan smo izvjestili kako je nakon poraza od Međimurja uprava kluba zahvalila dugogodišnjem treneru Milardoviću na suradnji, a iako je prvotna ideja bila da Komak preuzme trenersku palicu, ipak je okrenuo broj bivšeg kluba pa povukao natrag u Jurjevac veliku HNL legendu i čovjeka koji je uvijek bio spreman pomoći klubu kada je gorjelo.

Klub je o svemu svoje navijače obavijestio na službenoj Facebook stranici:

"Došlo je vrijeme da se oprostimo i rastanemo od našeg trenera Josipa Milardovića pod čijim je vodstvom klub doživio najveći uspjeh u povijesti – ulazak u Drugu nogometnu ligu! Ovim putem mu želimo zahvaliti na ogromnom doprinosu klubu, na svakom uspjehu, svakoj lijepoj riječi, svakom bodrenju i svakom prenesenom znanju. Hvala mu što je uvijek htio najbolje za nas i što je naše sposobnosti uvijek gurao do maksimuma! Treneru, hvala što ste vjerovali u nas, hvala na svemu. Sretan i uspješan put vam želimo dalje, a naša vrata će vam uvijek biti otvorena! Vaš Zrinski!

Mi nastavljamo dalje s našim novim / starim trenerom Antunom Labakom kojemu želimo puno sreće i uspjeha u radu i ostvarivanju zacrtanih ciljeva!"




Tagovi

Josip MilarodvićDruga nogometna liga

Ostale Vijesti