Jedan od glavnih igrača Dinama i dalje nije na raspolaganju Bjelici

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.03.19. | 13:57

Trebao je izostati 3 tjedna, a to se već produžilo na 5…

Dok se danas još imaju za odigrati nekoliko utakmica kvalifikacija za Euro, ljubitelji nogometa ulaskom u novi tjedan već polako vraćaju fokus na klupski nogomet. Već nadolazećeg vikenda ponovno gledamo utakmice Prve hrvatske noogometne lige gdje će, između ostalo, Dinamo ugostiti zaprešićki Inter u 26. prvenstvenom kolu.

Za tu utakmicu po svemu sudeći neće konkurirati Izet Hajrović. Bosanskohercegovački nogometaš i dalje se oporavlja od ozljede tetive, a kako je trener Nenad Bjelica za Sportske novosti izjavio „on počinje lagano trčkarati, vidjet ćemo koliko će to trajati“.

Problemi s ozljedom krilnog napadača Modrih uvelike su se produljili jer je Hajrović prvotno trebao izostati tek 3 tjedna, a njegov oporavak već se razvukao na 5 tjedana, a tek sad je u mogućnosti lagano trčkarati. Kada će se popularni 'Hajro' vratiti u puni trenažni proces, još nije poznato, ali dobra stvar za Bjelicu je da bi se kapetan Arijan Ademi trebao vratiti za tjedan do dva dana, nakon operacije trbušnog zida.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Izet HajrovićArijan Ademi

Ostale Vijesti