REUTERS/Sarah Meyssonnier
REUTERS/Sarah Meyssonnier

Je li netko javio Dinamu? Dejan Lovren može besplatno iz Lyona!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 15:11

Ono što je kočilo veliki transfer, sada je riješeno

Prema pisanju francuskih medija, proslavljeni hrvatski nogometaš, Dejan Lovren, slobodan je ovoga ljeta napustiti Lyon i to besplatno.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stoper koji je ove sezoen u Ligue 1 upisao 10 nastupa, sa svoje 34 godine nakon oporavka od ozljeda želi povećati svoju minutažu, a u svom sadašnjem klubu ju neće dobiti. S druge strane, Francuzi su na kraju zadobvoljni što će imati jednog igrača manje na platnoj listi, a Lovrenova je bila pozamašna s 400.000 eura mjesečno (bruto). Kako bi mu omogućili da lakše pronađe novu sredinu, Lyon je spreman pustiti ga godinu dana ranije, piše L'Equipe. Posljednji Lovrenov nastup s Lyonom datira 26. siječnja, u prvenstvenom porazu od Rennesa (2-3).

Bit će to odlična prilika za Modre, budu li i dalje htjeli Lovrenove usluge budući da su njihovi pregovori i ove zime bili u procesu, ali je tada francuski klub bio puno odlučniji oko toga da ne želi nekadašnjeg Vatrenog pustiti besplatno ili s time da pokrije dio troškova, a niti u Maksimirskoj 128 nisu imali budžet za tako velik zalogaj. Eto, sada je prilika. Uostalom, Lovren je sve ove mjesece i na svojim drušvenim mrežama kao pokazivao javno simpatije prema Modrima, najviše Instagram pričama, dok je pratio kako igraju, dok je lajkao njihove objave, družio se s još jednom legendom Plavih - Zvonimirom Bobanom.

Imalo bi smisla... Je li netko već javio Dinamu? (eg)



Tagovi

Dejan LovrenHrvatska nogometna reprezentacijaGNK DinamoLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti