Je li moguće? Mlada zvijezda Reala javno se nudi Barceloni

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.04.20. | 08:30

Očito nema budućnosti u Madridu za njega.

Igrač koji je najviše oduševio kada pogledamo zadnja dva U-21 prvenstva Europe neupitno je Dani Ceballos. Na prvenstvu igranom 2017. izabran je za najboljeg igrača turnira, a njegova je Španjolska bila poražena od Njemačke u finalu. Prošle godine, obrnut scenarij. Španjolskoj zlato, Nijemcima srebro, a Ceballosu mjesto u najboljoj momčadi turnira.

No, godine prolaze, a veznjak koji će uskoro proslaviti 24. rođendan tapka u mjestu. Točnije, od dugo očekivane igračke eksplozije još uvijek smo jako malo vidjeli. Stoga ga je njegov Real Madrid poslao na posudbu u Arsenal, ali niti tu se nije usrećio. Ove je sezone odigrao 24 utakmice, ali sve skupa samo 1353 minute.

Puno premalo da bi pokazao puni potencijal, stoga je prilično izgledno da će na ljeto potražiti novu sredinu. A za to se počeo sam brinuti preko medija. I to na način da se dovodi u vezu s prelaskom u najvećeg rivala Kraljevskog kluba. Dakako, riječ je o Barceloni. 

"Filozofija koju Quique Setien prakticira čini mi se spektakularnom, baš pravom za mene. Nisam imao sreće da me trenira, a on je trenutno u klubu gdje može pobjeđivati tim idejama. Volio bih raditi s njim", rekao je Ceballos, a prenose španjolski mediji. 

Inače, njegova je vrijednost na Transfermarktu 32 milijuna eura, no s obzirom da nas očekuje drastičan pad cijena, upitno je koliko će iznad te cifre ići potencijalni kupac ovog veznjaka. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

PrimeraLa LigaDani Ceballos

Ostale Vijesti