Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Jakobušić najavio, Jakobušić ostvario: Ugašena druga momčad Hajduka!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.05.21. | 21:38

Danas je druga momčad Bijelih odigrala posljednju utakmicu.

Ono što je već ranije najavio, danas je Lukša Jakobušić i potvrdio. Zaputio se u Zagreb na posljednju utakmicu druge momčadi Hajduka koja je s 3:1 nadvisila Kustošiju i nakon iste je "rasformirana". Jakobušić se potom obratio igračima, nekima najavio priključivanje prvoj momčadi, drugi će na posudbe, a treći će dobiti raskid ugovora.

Nameće se pitanje što će sada biti s nekolicinom mladih i talentiranih igrača koji sigurno imaju veliki potencijal, ali ne i potrebnu kvalitetu da bi u ovom trenutku bili dio Hajduka koji se dogodine planira boriti za vrh 1. HNL? Prije svega to su Karlo Sentić, 22-godišnji vratar kojeg bi mogla zadesiti sudbina Marina Ljubića i Ive Grbića, baš kao i veznjaka Ivana Ćalušića i Jakova Blagaića te ofenzivaca Ivana Šarića, Dine Skorupa i Madžida Šošića. Svi oni bi mogli biti ili prodani za malu odštetu uz veliki postotak od sljedeće prodaje ili bi hi se moglo ustupiti nekom klubu u kojem bi stekli prvoligaško iskustvo.

U svakom slučaju, odluka HNS-a je da od sezone 22/23. nijedan hrvatski prvoligaš ne može imati drugu momčad u 2. HNL.

Mogućnost rasformiranja svoje druge momčadi najavio je i Dinamo II koji je sezonu završio kao najbolje rangirani "prvoligaš" u drugoj ligi...



Tagovi

Hajduk IILukša Jakobušić

Ostale Vijesti