Germania
Germania

Jaissle: "Možda napravim neke promjene u odnosu na prvu utakmicu", Dedić: "Dinamo će igrati ofenzivnije"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.10.22. | 16:17

Pred sutrašnju utakmicu četvrtog kola Lige prvaka na Maksimiru između Dinama i Red Bull Salzburga, konferenciju za medije održao je trener gostujućeg sastava Matthias Jaissle i desni bek Amar Dedić.

Dinamo i Red Bull Salzburg u utorak od 21 sat odigrat će utakmicu četvrtog kola Lige prvaka. Dinamo u dvoboj ulazi s posljednje pozicije, a Red Bull vodeće, no austrijski prvak je ima tek dva boda prednosti u odnosu na hrvatskog.

(2.80) Dinamo (3.30) Red Bull Salzbug (2.70)

"Očekujemo ofenzivniji Dinamo nego u Salzburgu, igraju pred svojom publikom, na svojem stadionu. Dinamo je već pokazao koliko može biti opasan. No, vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za predstojeći dvoboj. Prošle sezone nismo niti jednom slavili u gostima. Sada se nadamo pobjedi, Pripremljeni smo za nju. Dinamo i mi, rekao bih, igramo na sličnom nivou. Dinamo je dokazao svoju kvalitetu protiv Chelseaja. Sutra ne smijemo biti na 99 posto. Jedino na 100".

Hoće li biti promjena u odnosu na prvu utakmicu?

"Uvijek razmišljam o promjenama. Moguće da istrčimo s drukčijim sastavom nego u prvoj utakmici. Sutra ćemo odlučiti kako ćemo izgledati".

Na konferenciji za medije sudjelovao je i 20-godišnji desni bek Red Bull Salzburga Amar Dedić.

"Imamo visoko samopouzdanje, nakon tri kola i dalje smo neporaženi, a protivnici su vrlo ozbiljni. Ne smijemo popustiti, sutra nas čeka jedna ozbiljna utakmica. Dobro se osjećam na poziciji desnog beka. No, nisam najzadovoljniji svojom igrom. Moram i dalje napredovati, biti još bolji igrač, Dinamo se u prvoj utakmici odlično branio, a znamo i njihovu napadačku kvalitetu. Očekujem drukčiju utakmicu u Zagrebu. Dinamo će biti ofenzivniji i snažniji", rekao je Dedić te se priključio ostatku momčadi koja će ubrzo odraditi trening na glavnom stadionu Maksimira.


Liga prvaka, 4. kolo

Utorak, 11. listopada

Skupina E

Dinamo – Red Bull Salzburg 21.00

Milan – Chelsea 21.00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Red Bull SalzburgDinamo ZagrebGNK DinamoLiga prvaka

Ostale Vijesti