REUTERS/Ammar Awad
REUTERS/Ammar Awad

Iz Hajduka je trebao u milanski Inter, a sad karijeru nastavlja karijeru u ruskom drugoligašu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 11:33

Bivši veznjak Hajduka stiže podignuti momčad ruskog drugoligaša s dna tablice, a potpisao je jednogodišnji ugovor

Nakon što je raskrstio sve veze sa Sarajevom u kojem je došlo do financijskih problema i kašnjenja plaća veznjak Tino Sven Sušić postao je slobodan igrač. Od kraja kolovoza bio je u potgrazi za novom sredinom gdje će nastaviti karijeru. Spominjali su se brojni klubovi i interes nekih HNL momčadi, ali do dogovora s nikim nije došlo.


Spominjala se i ruska druga liga, a ta glasina se na kraju i obistinila. 29-godišnji veznjak potpisao je za Kuban iz Krasnodara jednogodišnji ugovor. Ruska momčad trenutno je posljednja u prvenstvu s osam bodova, a dolazak Sušića mogao bi podići momčad na višu razinu.

Svojevremeno je Sušić bio jedan od najboljih igrača Hajduka iz kojeg je trebao ostvariti transfer u milanski Inter, ali to je na kraju propalo nakon čega mu je karijera krenula u neočekivanom smjeru. U Hajduk je stigao iz belgijskog Standarda, a iz Hajduka je otišao u Genk da bi kasnije igrao još za Maccabi Tel Aviv, Royal Antwerp, VVV – Venlo, Hartberg i Sarajevo.

Sušić je zaigrao i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine kada je izbornik BiH reprezentacije bio njegov stric Safet Sušić. Za BiH je upisao devet nastupa bez postignutog gola.

Sada ima priliku u ruskom drugoligašu pokazati se na istočnoj sceni i možda osigurati transfer u neki od bogatijih klubova prve lige.



Tagovi

Tino Sven SušićSafet SušićKubanruska ligaruska nogometna ligaSarajevo

Ostale Vijesti