Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Ivušić propustio trening, od utorka Vatreni imaju potpuni mir

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 08:01

Zaključena je i posljednja obaveza koju je reprezentacija imala a to je otvoreni trening kao gesta zahvale na domaćinstvu. Do Španjolske su četiri dana i tri prava treninga na kojma će se raditi detalji koji bi trebali činiti razliku

Hrvatska će u Neuruppinu tek od utorka imati potpuni mir. Sve promocijske aktivnosti su završene, nema više dočeka, govorancija, audijencija i otvorenih treninga. Danas će Zlatko Dalić i stručni stožer zasukati rukave i spustiti se u rudnik.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Četiri je dana i tri prava treninga da se vježbaju detalji. A upravo ti detalji nekad čine razliku. Izbornik je najavio da će se vježbati prekidi, postavljanje kod tih istih, tranzicija. A to se nije moglo ovih dana zbog svih tih sporednih aktivnosti.

Prvi trening bio je otvoren i predstava za javnost. Moralo se odraditi jer je to naputak UEFA-e kao svojevrsni čin zahvale lokalnom stanovništvu na gostoprimstvu koje je besprijekorno, barem za sada. Mandžo je zaigrao “ševu”, Luka je od Kovačića dobio loptom u glavu a na treningu nije bilo Ivice Ivušića.

"Osjetio je malo mišić pa je predostrožnosti radi napustio trening. Liječnici kažu da nije ništa ozbiljno”, izvijestio je sveprisutni glasnogovornik Pacak.

U jednom trenutku navijači su provalili na travnjak što se nije svidjelo Luki Modriću koji ih je snagom svog autoriteta zamolio da napuste ograničeni prostor za trening. Za svaki slučaj tu su bili i zaštitari.

Inače, Vatreni treniraju svakoga dana u 18 sati. Do odlaska u kamp isključivo su u hotelu u kojem imaju sav potreban sadržaj da se “ubije” vrijeme. Doduše, tu su još neke marketinške obaveze koje moraju odraditi zbog UEFA-e, poput raznih snimanja i razgovora za njihove komunikacijske kanale ali koliko saznajemo ide se maksimalno ususret igračima kako bi imali svoj mir do te subote i utakmice sa Španjolskom.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaIvica IvušićEuro 2024VatreniHNS

Ostale Vijesti