Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ivanušec: "Vraćam se u formu. Strani suci u HNL? Mislim da imamo dobre suce"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.03.24. | 17:50

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak kreće u Egipat na turnir na kojem osim domaćina sudjeluju Tunis i Novi Zeland.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras će odraditi i posljednji trening u Maksimiru prije nego se sutra otisne put Egipta i turnira na kojem nastupaju s domaćinom, Tunisom i Novim Zelandom. Prije treninga su dojmove s okupljanja prenijeli Luka Ivanušec i Martin Erlić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Ozljeda je iza mene. Vraćam se u formu i sve je dobro”, rekao je u uvodu Ivanušec priznavši da ga je dva mjeseca stanke malo unazadilo na klupskom planu.

“Izbacilo me u trenutku kada sam došao u klub i počeo se privikavati. No, gledam prema naprijed. Dojmovi su dobri, bili smo jako dobri u Ligi prvaka i Europa ligi. PSV ne prosipa bodove i vjerojatno će osvojiti naslov, na nama je da budemo drugi i odemo direktno u Ligu prvaka te osvojimo Kup”, naglasio je bivši veznjak Dinama koji je pred sebe postavio cilj da bude na razini one iz Maksimira.

“Imam sada kontinuitet i minutažu, bolje se osjećam”.

Reprezentacija se sprema u Zagrebu pa ide u Egipat.

“Cilj je napraviti dobru atmosferu, ali to ne znači da treba zanemariti i rezultat”.


Ivanušec nije više u HNL-u iz koje dolazi vijest o stranim sucima.

“Ne znam. Ljudi su donijeli odluku da će stranac suditi. Ne znam koliko je to potrebno. Mislim da su naši suci dosta dobri. Njihova odluka, nemam posebno mišljenje”, diplomatski je to riješio Ivanušec.

Njegov kolega iz reprezentacije Martin Erlić također se vratio na travnjak nakon ozljede.

“Bila je mala ozljedica lože. To se zaliječilo, sada sam u punom pogonu. Zadnje utakmice imam maksimalnu minutažu, vraćam se u staru formu”.

Sassuolo ne plovi baš najbolje kroz Serie A.

“Mislim da smo se sami doveli u tu situaciju. Dobili smo novog trener. U zadnje dvije utakmice vidjelo se da možemo. Protiv Rome smo odigrali odličnu utakmicu, ali izgubili. Ako ovako nastavimo, mislim da ćemo se spasiti”.

Za njega se već duže spominje da bi mogao promijeniti poslodavca.

“Treba odraditi nadolazeće utakmice najbolje moguće, pa vidjeti na ljeto. Sada želim razmišljati o reprezentaciji, da odradim svoj posao”

Okupljanje reprezentacije je uvijek dobrodošlo…

“Svako okupljanje me veseli. Sretan sam što sam ovdje, s dečkima. Idemo se spremiti za ove dvije utakmice kako treba. Malo druženje, zabava… Ali treba to shvatiti ozbiljno. Pogotovo meni treba malo opuštanja. U smislu treninga i druženja s ekipom”, zaključio je stoper reprezentacije Hrvatske.


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaLuka IvanušecMartin Erlić

Ostale Vijesti