REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Ivanušec stavio trenera Feyernoorda na 'muke': "Uvijek imam teške dileme"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 12:39

Nakon briljantnih izdanja u Ligi prvaka, Feyenoord se okreće domaćem prvenstvu

Feyenoord je u trećem kolu Lige prvaka u Rotterdamu pobijedio Lazio 3-1, u utakmici koja je bila ujedno i povratak Luke Ivanušeca nogometu nakon ozljede gležnja. Naime, hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 79. minuti što mu je bio prvi nastup još od 19. rujna ove godine, kad je u susretu prvog kola Lige prvaka protiv Celtica teško ozlijedio skočni zglob.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon odlične europske utakmice, Feyenoord se okreće domaćem prvenstvu gdje ih u novom kolu čeka Twente na De Grolsch Veste sutra. Samo jedan bod i jedno mjesto dijele ih na tablici pred vikend.

Feyenoord je produžio niz neporaženosti na devet utakmica pobjedom 4-0 nad Vitesseom u svom posljednjem ligaškom nastupu, a pobjeda bih ih dovela četiri boda ispred Twentea na tablici i mogla bi smanjiti zaostatak za do sada savršenim PSV-om. Feyenoord je momčad s najviše golova u Eredivisie ove sezone i praktički su nezaustavljivi s Gimenezom na čelu. Što se ostalih igrača tiče, trener Arne Slot rekao je da nije siguran je li Luka Ivanušec još spreman za prvih 11 nakon ozljede.

Ramiz Zerrouki briljirao je protiv Atlético Madrida pa i Talijana, ali je dosad uglavnom bio na klupi u Eredivisie. Povratak Ivanušeca nakon ozljede gležnja donijet će treneru nove dileme.

"Uvijek imam teške izbore jer, osim Ivanušeca i Zerroukija, imam više igrača koji su dovoljno dobri za početak. Mislim da Ivanušec još nije spreman za prvih 11, ali još uvijek imam izbora", naglasio je Arne Slot.



Tagovi

Arne SlotFeyenoordLuka IvanušecLazioEredivisie

Ostale Vijesti