Ivanušec se ozlijedio i time zaustavio već dogovoren odlazak mladog talenta

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.02.20. | 08:17

Prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 17. veljače.

Dinamo je na startu proljetnog dijela prvenstva upisao gostujuću pobjedu kod Slaven Belupa od 2:0 i time zadržao 12 bodova prednosti pred Hajdukom. Strijelci za aktualnog prvaka bili su Luka Ivanušec i Bruno Petković, a upravo se mladi veznjak i ozlijedio na tom dvoboju.

U 49. minuti osjetio je zatezanje u zadnjoj loži i napustio igru, a zamijenio ga je Lovro Majer. Pauza ne bi trebala biti pretjerano duga, a Ivanušec će gotovo sigurno propustiti četvrtfinale Kupa koje je na rasporedu u srijedu protiv Rijeke na Rujevici. 

Ova ozljeda ujedno je i stavila na čekanje odlazak talentiranog Marija Ćuže na novu posudbu u Istru, gdje je odlično igrao u jesenskom dijelu prvensta. U 18 je utakmica zabio sedam golova i dodao tri assitencije te je i dalje predvodnik Istre u obje statističke kategorije. 

"Zasad ne ide na posudbu jer nam je u ovom trenutku potreban. Nema Ivanušeca, Atiemwen, Ademi i Marin još nisu u konkirenciji pa Ćuže ostaje s nama. Bit će u srijedu u Rijeci, a onda ćemo vidjeti hoće li nas napustiti ili ostaje u klubu", izjavio je Nenad Bjelica za Sportske novosti. 

Borba za polufinale između Rijeke i Dinama na rasporedu je u srijedu od 17 sati.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Luka IvanušecMario Ćuže

Ostale Vijesti