Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Ivanušec: "Nismo ovdje iskoristili svoje prilike, ali doma hoćemo", Perić: "Na Maksimiru smo rušili velikane, opet ćemo"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.10.22. | 21:07

Evo i prvih reakcija nogometaša Dinama nakon utakmice protiv Red Bull Salzburga

"Znali smo da igramo protiv agresivne momčadi, na to smo se pripremili, imali smo nekih svojih situaicja, a možemo žaliti za nekim našim prilikama", rekao je s razočaranjem u glasu Luka Ivanušec nakon izgubljene utakmice u Salzburgu 1:0.

"Igraju taj presing, teškon je tu izaći, uvijek imaš igrača na leđima, moraš brzo mijenjati strane, kada smo to uspjeli, nismo to iskoristili", dodao je.

Na kraju je Dinamo izjednačio preko Drmića, ali samo na nekoliko trenutaka. Sudac je pokazao da je napadač Dinama bio u zaleđu.

"Nisam dobro vidio tu situaciju iz svoje pozicije. Mala nesreća, to je nogomet, to se događa."

U Maksimiru je za šest dana uzvrat.

"Očekujemo sličnu utakmicu, mislim da možemo biti hrabriji i iskoristiti šanse koje danas nismo, a mislim da će ih biti i u Maksimiru", zaključio je Ivanušec.

Dino Perić kaže:

"Ovo je natjecanje gdje se i najmanja greška kažnjava, oni su ih iskoristili danas. Imali smo dvije mrtve šanse u drugom poluvremenu. Mislim da smo izgledali kvalitetno svih 90 minuta s malo rupa. Ima još tri utakmice do kraja, nadam se da ćemo to iznijeti kako treba", rekao je Perić pa dodao:

"Na Maksimiru se dobro osjećamo, tamo smo pobjeđivali velike protivnike, nadam se da ćemo to ponoviti."

Liga prvaka, 3. kolo

Srijeda, 5. listopada

Skupina E

Red Bull Salzburg - Dinamo 1:0

Chelsea - Milan, 21.00

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Mislav OršićDinamo ZagrebRed Bull SalzburgLiga prvaka

Ostale Vijesti