REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Ivanušec nakon ponajbolje partije u dresu Feyenoorda: “Osjećam se sve bolje i bolje, ali ni danas me sreća nije pomazila…”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 21:28

Hrvatski veznjak pogodio je vratnicu, centrimetri su ga dijelili od pogotka.

Iznimno je zanimljivo bilo ove nedjelje na kultnom De Kuipu. Mnogi su očekivali da će Feyenoord rutinski doći do pobjede protiv RKC-a, ali u prvih pola sata domaćin nikakako nije uspio matirati dotad sjajnog Etiennea Vaessena. No, onda je 28-godišnji vratar RKC-a, koji je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo baš u klubu iz Waalwijk, u 35. Minuti zaradio izravni crveni karton. I to potpuno opravdano. U tom trenutku, nema tko nije pomislio da će Feyenoord natrpati mrežu gostiju s četiri, pet ili šest pogodaka, ali protivno svim očekivanjima, gosti su se jako hrabro držali te su pokleknuli tek u 84.minuti kad je precizan bio Wieffer.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Luka Ivanušec bio je u prvoj postavi Feyernoorda, teren je napustio u 78.minuti, a iako nije bio na trerenu kad je njegova momčad došla do pogotka koji im je donio tri boda, brojni nizozemski sportski novinari istaknuli su baš njega, uz strijelca Wieffera, kao najboljeg pojedinca utakmice.

Ivanušec je u Feyernoord stigao ljetos iz Dinama, dosad je u Eredivisie skupio svega jedan pogodak i dvije asistencije u 14 nastupa, ali ova utakmica sigurno ga je napunila samopouzdanjem uoči nastavka sezone.

“Osjećam se sve bolje i bolje, igram s više samopouzdanja. No, danas opet nisam imao sreće, naročito kad sam pogodio vratnicu, Malo je nedostajalo da ne bude pogodak. Moram nastaviti igrati kao što sam igrao danas, inzistirati na kombinatorici, prolaziti suparnike i više pucati”, poručio je Ivanušec za ESPN Nizozemska poslije utakmice pa dodao:

“S trenerom imam dobar odnos. Znam da želi više od mene, trudim se, sada su već neke stvari puno bolje no prije, ali vjerujem da mogu biti još bolje.”



Tagovi

Luka IvanušecFeyenoordEredivisie

Ostale Vijesti