Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ivanković: "Prvi susret s AZ Alkmaarom u Mostaru je recept za uzvrat"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 17:03

Trenutačno je Zrinjski na trećem mjestu ljestvice s tri boda

Novi trener nogometaša Zrinjskog iz Mostara Mario Ivanković najavio je kako će senzacionalni preokret iz prvoga susreta grupne faze Konferencijske lige biti recept za uzvrat protiv AZ Alkmaara, koji se igra u četvrtak u Nizozemskoj.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što su gubili 0-3 u prvom poluvremenu prvoga susreta skupine E Konferencijske lige, mostarska momčad je napravila čudesni preokret i na kraju slavila protiv AZ-a s 4-3.

„To nam treba biti putokaz za utakmicu ovog četvrtka. Jednostavno da vjerujemo u sebe, da izađemo i odigramo maksimalno svih 90 minuta“, rekao je trener Ivanković na klupskoj konferenciji za novinare. On je nedavno na klupi naslijedio Krunoslava Rendulića koji se razišao s hrvatskim športskim klubom Zrinjskim iz Mostara nakon niza neuspješnih nastupa u domaćem prvenstvu.

U Konferencijskoj ligi prvak BiH je izgubio tri susreta protiv Legije iz Varšave i Aston Ville s minimalnom razlikom iako ga se smatralo apsolutnim autsajderom u ovom okruženju.

Trenutačno je Zrinjski na trećem mjestu ljestvice s tri boda koliko ima i četvrtoplasirani AZ Alkmaara. Na prvom mjestu je Legia s devet bodova koliko ima i Aston Villa.

Trener Ivanković navodi kako će za uzvrat s AZ Alkmaarom mostarskoj momčadi hendikep predstavljati veliki broj ozlijeđenih igrača, stopera Slobodana Jakovljevića, braniča Kerima Memije, veznjaka Darija Čanađije i napadača Franka Sabljića.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiMario Ivanković

Ostale Vijesti