Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Istra 1961 se oglasila o neredima: "Najoštrije osuđujemo događaje prouzrokovane od strane nekoliko gostujućih navijača"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.11.23. | 20:06

Istra 1961 je nakon utakmice izdala službeno priopćenje

U susretu 16. kola HNL-a Hajduk je pred rekordnih 8.606 gledatelja na Aldo Drosini pobijedio Istru 1961 sa 2-0 upisavši prvu pobjedu u posljednjih pet međusobnih susreta. Bila je to čvrsta utakmica, u prvom poluvremenu i s mnogo nervoze i incidenata, a na koncu su presudili golovi Emira Sahitija (16) i Marka Livaje (90) s bijele točke.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bila je to utakmica prepuna tenzija, koje su u potpunosti eskalirale nakon samog susreta. Nakon utakmice u Puli kada su igrači Hajduka došli pozdraviti navijače, nekoliko pristaša Bijelih poželjelo je doći do dresova pa su utrčali u teren, a naganjali su ih zaštitari, pa je došlo do sukoba.

Istra 1961 je nakon utakmice izdala službeno priopćenje:

"NK Istra 1961 ovim putem najoštrije osuđuje događaje koji su se odvili nakon današnje odigrane utakmice protiv splitskog Hajduka, a koji su prouzrokovani od strane nekolicine gostujućih navijača. Ovakvi pojedinačni događaji nemaju nikakve veze s nogometom, a njihovi autori ne predstavljaju nogometne navijače koji su danas uživali u pravom nogometnom spektaklu u Puli", stoji u priopćenju Istre.

(eg)



Tagovi

Istra 1961HNL

Ostale Vijesti