Tino Juric/PIXSELL
Tino Juric/PIXSELL

Iskusni čuvar mreže koji se okušao i u Hajduku, od danas je u RNK Splitu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.08.21. | 17:52

Na Park Mladeži stiže golman s internacionalnim iskustvom

Kucamo na vrata zaboravljenih! Kako je objavio RNK Split, a prenio Dalmatinski Portal, 33-godišnji Pavao Vugdelija koji je prošle sezone proveo u Hrvacama, od danas je član nekoć prvoligaša – RNK Splita.

U karijeri je prošao apsolutno sve. Od juniorskog pogona u Sinju, preko niželigaša u Njemačkoj, sve do povratka u Hrvatsku, gdje je pokušao u Hajduku, ali nije došao do prilike.

Vugdelija je promijenio nekoliko klubova u drugoj ligi kao igrač Bilih, a u dresu Hajduka je isključivo sjedio na klupi. Ako ništa, putovao je s klubom u Milano kada je Hajduk usred San Sira slavio protiv Intera rezultatom 2:0

U svlačionici Splita će se tako pridružiti još jednom bivše, Hajdukovcu. Ivan Tomičić je, za razliku od Vugdelije, imao priliku zaigrati za senior Hajduka, i to četiri puta.

Nekoć prvoligaš u kojem su igrale veličine poput Asanovića, Pralije, Križanca, Rebića i ostalih je daleko od svojih dana slave. Trenutno se natječu u 3.HNL - jug, a prije točno deset godina su u sklopu Europske lige ugostili Fulham.



Tagovi

RNK SplitPavao Vugdelija

Ostale Vijesti