Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Ipak zaposlen: Petar Mamić se vraća u 1.HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.09.21. | 15:56

Ostaje u svom Zagrebu, probat će spasiti svoj novi klub od ispadanja

Petar Mamić ima novi angažman! Kako doznajemo, lijevi bek koji je u dosadašnjoj karijeri branio boje Dinama, Lokomotive, Intera, Varaždina i Rijeke ove će sezone probati pomoći Hrvatskom dragovoljcu u borbi za ostanak u 1.HNL.

Inače. Petar je prošlu sezonu proveo u Poljskoj, prvo u redovima jakog Rakowa gdje se nije nametnuo, a potom i Podbeskidzijama, koje su ispadanjem iz prve lige raspustile puno svojih igrača, pa tako i Petra.

S 25 godina na leđima, ovaj momak koji se najbolje snalazi na poziciji lijevoga beka, ulazi u najvažniju fazu karijere. Dragovoljac će se grčevito boriti za ostanak, a Petar je definitivno igrač koji će kod trenera Mladine dobiti potrebne minute. U klubu na poziciji lijevoga beka trenutno igra Tomislav Valentiće, ponešto iskusniji igrač s puno utakmicama u drugoj i prvoj ligi.

Podsjećamo, Dragovoljac je trenutno posljednji na tablici sa samo tri boda. Trener Kuljanac je smijenjen, stvar će pokušati spasiti Davor Mladina koji po šesti put u svojoj trenerskoj karijeri vodi klub sa Sigeta. Iduće kolo, koje je na rasporedu ovog petka, vodi klub u obližnju Goricu na noge jakom istoimenom domaćinu. Bit će zanimljivo, premda je jasno tko je u tom susretu favorit.



Tagovi

Petar MamićHrvatski dragovoljac

Ostale Vijesti