Inter odbio ponudu Barcelone za Lautara

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.20. | 20:25

Nerazzurri se ne žele olako riješiti argentinskog napadača.

Napadač Intera Lautaro Martinez velika je želja Barcelone, koja će pokušati sve napraviti da ga dovede u svoje redove. No, to neće biti nimalo lak zadatak, jer Nerazzurri cijene 22-godišnjeg Argentinca na 111 milijuna eura.

Kako je to za Barcu u ovom trenutku velik novac, pokušali su slomiti upravu Intera tako što su ponudili Artura Vidala i Juniora Firpa te određenu količinu novaca. Međutim, prema navodima Gazzetta dello Sporta s Meazze je stigao negativan odgovor. Inter je postavio jasan uvjet, a to je da i u slučaju ponude igrača žele najmanje 90 milijuna eura, što je za Katalonce prevelika svota.

Katalonski Sport je prije par dana pisao kako milanski klub pristaje na 90 milijuna eura, umjesto 111, Vidala, ali i Griezmanna na jednogodišnju posudbu.

Ponuda je to koja baca sumnju na želju Intera da završi ovaj posao s Barcelonom, posebno znajući kako je argentinski napadač na meti i drugih klubova, poput Manchester Uniteda, Chelseaja i PSG-a.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiLautaro MartinezArturo VidalJunior Firpo

Ostale Vijesti