Inter ima novog trenera, stiglo poznato ime iz HNL-a

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.04.20. | 09:11

Glavni cilj je ostanak u ligi.

Nastavak prvenstva još uvijek nije pred vratima, iako su se mnogi prvoligaši već vratili treninzima pod posebnim uvjetima i mjerama. No, dramatična situacija koja se događa u zaprešićkom Interu barem je malo krenula boljim stazama. 

Prema pisanju Večernjeg lista, klub je dobio novog trenera prve momčadi, a klupu će preuzeti iskusni Tomislav Ivković. On je bez angažmana od prošlog ljeta kada se razišao s Rudešom. Prije toga vodio je Slaven Belupo, Faisaly u Saudijskoj Arabiji, Lokomotivu u dva navrata, Karlovac, Međimurje, Al-Shaab u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a bio je na početku karijere pomoćnik Zlatku Kranjčaru u reprezentaciji Hrvatske. 

Ivković će na klupi naslijediti Željka Petrovića i imat će samo jedan zadatak do kraja sezone - očuvati prvoligaški status. Div iz predgrađa trenutno je na 9. mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 bodova, jednako kao i posljednji Varaždin. Zanimljvo, imaju i identičnu gol razliku (-23), no Inter je zabio više golova. Za ostanak bi se trebali boriti s Istrom koja na 8. mjestu ima dva boda više. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Inter ZaprešićPrva HNLTomislav Ivković

Ostale Vijesti