Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Ikona ostaje u Koprivnici: Krstanović produljio ugovor sa Slaven Belupom

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 16:27

38-godišnjak produljio ugovor do ljeta iduće godine…

Nakon sezone iz snova u dresu Farmaceuta, veteran travnjaka 1.HNL. Ivan Krstanović, ne misli stati. Iako se približava četrdesetoj godini života, Krstanović je i dalje spreman igrati nogomet na vrhunskoj razini. Prema tweetu portala Nogometplus, Krle je upravo produljio ugovor, što je zasigurno razveselilo novog trenera kluba iz Koprivnice, Deana Klafurića.

S obzirom na godine, Ivan je i dalje u sjajnoj formi. Nedavno je preskočio Miljenka Mumleka na listi najboljih strijelaca 1.HNL. svih vremena. Sada je na četvrtom mjestu, fali mu svega četiri gola kako bi prestigao Joška Popovića, a ako se neke stvari poklope, nije nemoguće da zasjedne i na drugu poziciju, koju trenutno drži Igor Cvitanović.

Krstanovića pamtimo još iz doba konkurentnog NK Zagreba. Prepoznao ga je Dinamo gdje je odigrao dvije sezone, a kasnije se redom šetao po Rijeci, Zadru, Mostaru i onda opet Zagrebu, ovog puta kao igrač Lokomotive. Angažman u Slavenu će po svemu sudeći bit i posljednji, jer se Krsta u Koprivnici osjeća sjajno.

Uostalom, koliko se igrača može uopće pohvaliti da je zabilo preko 100 pogodaka u 1.HNL.? Odgovor je svega pet, a trenutno najuspješniji aktivni igrač lige je Mijo Caktaš. Njegove šanse za ulazak u klub odabranih su male, no, tko zna, možda zaigra za Osijek.


 

 


Tagovi

Ivan KrstanovićSlaven BelupoHNLLokomotiva ZagrebDinamo Zagreb

Ostale Vijesti