REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Igrač Maroka zbog kojeg je kasnilo drugo poluvrijeme otkrio stvarni razlog kašnjenja: "Pročitao sam o sebi neke smiješne stvari"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 09:13

Početak drugog dijela utakmice Hrvatska - Maroko kasnio je zbog Sofyana Amrabata.

Sve je bilo spremno za početak nastavka utakmice između Hrvatske i Maroka na Al Bayt Stadionu u Al Khoru. Osim što je na terenu bilo 10, umjesto očekivanih 11 Marokanaca. Na travnjaku naime nije bilo Sofyhana Amrabata, veznjaka talijanske Fiorentine. Prve informacije koje su stizale iz marokanskih medija govorile su da je Ambrabat na poluvremenu imao probavne smetnje te da se predugo zadržao na toaletu.

Walid Ragragui je bio ljut, čak je navodno i sudac utakmice rekao "Ako ne dođe, krećemo bez njega". Nakon nekoliko nestrpljivih trenutaka na teren je istrčao Amrabat popravljajući hlačice i štucne, a Regragui ga je dodatno 'našpotao' zbog kašnjenja.

Međutim, razlog kašnjenja nije bio proljev, već - izgubljeni štitnici - barem ako je vjerovati samom Amrabatu koji je razgovarao s novinarom nizozemskog ESPN-a (Amrabat je prije bio član Utrechta).

"Čuo sam svakakve priče zašto sam kasnio na početak drugog poluvremena. Rarlog su bili štitnici za potkoljenice koje sam negdje izgubio, ali sam ih naknadno našao", kroz smijeh je prokomentirao Amrabat u razgovoru za ESPN.

S obzirom na 'nulu' s kojom je utakmica protiv Hrvatske završila te činjenicu da je Maroko i dalje 'živ' za prolaz, taj propust je prošao ispod radara, no, da je Maroko upisao poraz, vjerujemo da Amrabatu ne bi bilo do smijeha... (nr)



Tagovi

marokanska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaSofyan Amrabat

Ostale Vijesti